opweg 2aan2Kindernevendienst op zondag 3 juli in Oostburg.

Tijdens de Eucharistieviering op zondag 3 juli om 9.15 uur in de Eligiuskerk in Oostburg is er weer een kindernevendienst met als thema: ‘Vol vertrouwen op pad’. Wat we precies gaan doen, dat vertellen we nog niet, maar het heeft iets te maken met wat je meeneemt, als je op vakantie gaat. Wat stop je dan in je rugzak?

Alle kinderen uit onze parochie zijn van harte welkom tijdens deze viering. Weet je iemand die het leuk zou vinden om met je mee te komen, breng hem of haar dan mee. Hoe meer kinderen er zijn, hoe leuker het is.

 

Wilt u meer informatie over de kindernevendiensten in onze parochie, dan kunt u contact opnemen met: mellanieschol@hotmail.com

Daarnaast is er tevens uitgebreide informatie te vinden op de website van onze parochie. U kunt deze informatie lezen door te klikken op de volgende link: andreaspagina (andreas-wzvl.nl) en daarna te klikken op het kopje ‘Kindernevendienst’ op deze startpagina.

 

Kijken we nog even vooruit i.v.m. de vakantie, dan is de volgende kindernevendienst in de Eucharistievieringen op zondag 7 augustus en op zondag 4 september is er een speciale Kinderviering in de Eligiuskerk. Aanvang van is steeds om 9.15 uur.

 

Hopelijk zien we jullie op zondag 3 juli:  

Kinderneven-team:  Mellanie , Nathalie , Rini 

 

Naar startpagina