Hulp aan Suriname.
Beste parochianen,
Het is al weer enige tijd gelede, dat wij u iets hebben verteld over onze actie ‘Hulp aan Suriname’. Redenen hiervoor waren, dat mijn vrouw plotseling voor familieomstandigheden naar Suriname moest en daarna was er de drukke decembermaand.
Voordat mijn vrouw naar Suriname moest hebben we toch nog enkele dozen kunnen wegsturen en datzelfde konden we nog net voor de kerst, toen mijn vrouw nog niet zo lang terug was uit Suriname.   
Toen mijn vrouw in Suriname was, heeft ze, ondanks de familieomstandigheden, met een familielid enkele medische spullen en kleding naar mensen kunnen brengen, die er heel erg blij mee waren. Zeker met de medische spullen was men heel erg blij.
Helaas hebben we geen nieuwe foto’s voor u. Dat laatste is soms erg lastig, omdat mensen in het binnenland geen of soms een oude telefoon hebben en niet iedereen zomaar op de foto wil.
De dozen die wij net voor kerst nog hebben kunnen versturen, waren vooral gevuld met kinderkleding, die wij via een van de eigenaren hadden gekregen van Strandpaviljoen Breskens aan Zee met een mooi bedrag om deze dozen te kunnen versturen. Deze dozen zijn onlangs in Suriname gearriveerd en de kleding wordt nu door familie en kennissen verder verdeeld.
De komende maanden willen wij iedere maand weer enkele dozen sturen richting Suriname en dat kunnen wij doen, omdat wij nog steeds van mensen allerlei spullen krijgen (kleding, medische spullen en schoenen) en soms zit daarbij een kleine financiële bijdrage.
Wij hopen u zo weer even op de hoogte te hebben gebracht van hoe onze actie verloopt. Mocht u nog spullen hebben (medische, kleding en/of speelgoed, knuffels, ect.) dan zijn deze nog steeds welkom. Neem dan even telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 06-13556244. In ieder geval danken wij u, voor alle spullen en financiële ondersteuning, die we tot nu toe hebben mogen ontvangen.
Groeten,
Jacintha en Rini Heijwegen.startpagina